Prijzen


Het ontwerpen en borduren is van vele variabelen afhankelijk. Hierdoor is Mertisoft-Design niet in staat standaard prijzen te geven. Ontwerpen en borduren is onder meer afhankelijk van de complexiteit van de afbeelding, de afmeting van het borduursel, het aantal steken waaruit het borduursel wordt opgebouwd, het materiaal waarop het geborduurd dient te worden en natuurlijk ook de oplage. 


Kosten voor de borduurkaart 
Voordat de borduurmachine zijn werk kan doen, heeft de machine software nodig. Hij moet immers weten, wat en hoe hij dient te borduren. Deze software wordt een borduurkaart genoemd. Afhankelijk van de complexiteit van het gewenste logo is zo'n borduurkaart eenvoudig of vakmatig ingewikkeld aan te leggen. Dit heeft invloed op de prijs. 
Voor het aanleggen van een borduurkaart rekenen we eenmalige aanmaakkosten. Deze kaart kunnen we herhaaldelijk gebruiken, ook voor latere opdrachten. Voor het aanpassen van uw bestaande borduurkaart berekenen wij, in tegenstelling tot vele anderen bedrijven, geen extra kosten. U kunt uw kaart aan laten passen in formaat en kleur. Met de verschillende formaten is het bijvoorbeeld mogelijk uw logo op caps te borduren, maar bijvoorbeeld ook in groter formaat op de rugpand van een blouse.

Kosten voor het borduren 
De kosten voor het borduren zelf is afhankelijk van het formaat van de borduring, het aantal kleurwissels en het aantal steken waaruit het borduursel wordt opgebouwd. 
Het materiaal en/of de producten waarop geborduurd dient te worden, kunnen wij in de meeste gevallen aanleveren. Het textiel mag natuurlijk ook door de klant aangeleverd worden. 


Via het contact formulier kunt u altijd vrijblijvende informatie en/of een offerte aanvragen.


© Mertisoft B.V. 2016